tirsdag 24. juli 2012

Lenge siden sist, men det er enda kreativitet.

Det er lenge siden siste innlegget mitt her på bloggen, men det har veldig naturlige årsaker. Vi holder nemlig på å bygge ut hus også har vi vært på ferie. Jeg har fått sydd noe den siste tiden, men nå gleder jeg meg som en unge til syrommet mitt skal bli ferdig, for da skal jeg innvi det med å få ut alle ideene jeg har fylt hodet mitt med de siste månedene.


Da vi kjørte til Mo på vår første ferietur, kom jeg på disse kule solskjermene. De holder lyset helt ute, noe som andre skjermer ikke gjør. Dette er godt for Imre som skal sove og ikke minst for Even som ser på dvd. Han slipper sol i øyne og på dvd-skjermen. Disse kule stoffene skulle jeg egentlig bruke til puter til de nye rommene til gutta, men de fikk bli til solskjermer istedet da jeg bare måtte sy de før vi reiste på vår andre ferietur til Sverige. De er laget av dobbelt stoff som er vrengsydd og sydd en stikning rundt, og så har jeg festa borrelås i hvert hjørne. På vinduet er det motsvarende borrelås, som gjør de enkle å ta på og av. Even på 3,5 år får enkelt på sin alene, han er bare litt kort i armene og rekker ikke den øverste i hjørnet lengst unna.
Stoffene er fra Hawthorne Threads, og borrelåsen er fra Coop Marked (den uten lim), og Biltema (den med lim).De siste dagene har jeg vært opptatt med to bilstolposer til ei som venter baby i September. Vi ble enig om brun fleece med reinsdyr til den ene og hvitt pelspledd til den andre. Stoffene er fra S&S og KID. 


 Fine reisndyr løper over midten. I tillegg må jeg bare vise dette bildet av Imre i den første meitaien jeg sydde til oss. Dette ble tatt i dag da vi var i Namsskogan Familiepark. Han var på ryggen min hele turen, som varte over 2 timer, og var storfornøyd hele tiden. Jeg er så glad jeg begynte med å bære i meitai. Bildet er litt uklart, må bare skylde på fotografen (les:gubben).
Jeg har også en tunika jeg skal vise frem på bloggen, jeg bare venter på sol, så jeg får tatt den på og tatt bilder. 


Neste prosjekt er to meitaier, der den ene er til oss. Sa jeg at jeg er frelst?

2 kommentarer:

 1. Hei! Bygging av hus er nok meget krevende - spesielt med to små! Kjempegøy at du likevel har funnet tid til små praktiske prosjekter. De lyssperrende var jo veldig smart. Og så kan man jo lett skifte ut stoffet om de skulle bli lei av dinosaurene. :) Gleder meg til å se tunika og syrommet. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kommentar!
   Syrommet er nok uheldigvis langt nede på lista, vi skal blant annet pusse opp kjøkken før det blir syrommets tur. Tid til å sy MÅ jeg ha, hodet blir overfylt om ikke. ;)

   Slett