søndag 25. august 2013

Gøy med utstilling!

Jeg ble kjempeglad da jeg tidlig i sommer ble spurt om å være med på utstilling sammen med Maleklubben Sienna. Jeg hadde flere plagg som jeg kunne vise frem og forhåpentlig få noen bestillinger. 

Det kan faktisk være at jeg hadde solgt mer om jeg hadde noe for salg, men sånn er det når man ikke har tid til å sy for salg. Jeg hadde kun med klær og mapper som jeg har sydd til meg og familien, samt noe som jeg har sydd på bestilling. 

Her er bilder fra utstillingen. Vi var så heldige med været disse to dagene, at alt av klær fikk være utendørs:


                         
I tillegg vil jeg vise frem dette babynestet som jeg har sydd til en kollega som skal bli bestemor for første gang i november. Denne fikk jeg bestilling på på utstillingen.


Dette skjørtet ble ikke helt meg og er for salg. Det henger på Namstad enda om det skulle poppe innom en potensiell kjøper. Er du interessert så kan det bli ditt for 600,-Detalj fra lommen:

Jeg hadde også med en premie til utstillingens lotteri! Det ble en heldig dame i Trondheim som fikk telefon fra meg nå i kveld. Hun har nemlig vunnet en cordkjole som hun kan velge farge på og som hun får en applikasjon etter eget ønske på. Denne har jeg jo sydd hele tre versjoner av til meg selv, men ingen av de har jeg vist frem på bloggen, så her kommer bilder av disse også: 


 Denne sydde jeg til årets 17.mai. Sort babycord, med ugle.

 På ryggen har jeg "pi" som er det matematiske tegnet for 3,14. 
Som mattelærer måtte jeg bare ha det.


Dette var 17.maikjolen for to år siden. Lilla er en farge jeg er glad i.


Kul katteapplikasjon:


Denne er i en tykkere cord, med enda en ugle. Jeg er nok litt glad i ugler.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar