onsdag 23. mai 2012

Kjole til 17.mai.

Jeg skulle ta mange fine bilder på nasjonaldagen for å vise dere denne kjolen i bloggen. Men jeg klarte å glemme kameraet hjemme når vi dro til mamma for helgen, og dårlige mobilbilder fortjente den ikke. 


Vel, dette mønsteret har jeg hatt liggende en stund. Det er Burda 7760, som jeg tidlig i sykarrieren kjøpte i håp om å klare å sy en av disse fine kjolene jeg så rundt om på nett. Ikke helt samme utforming som de jeg hadde sett, så mønsteret ble liggende og jeg har faktisk vurdert å selge det. Det er jeg glad jeg ikke gjorde, for kjolen satt jo som støpt på meg. Gubben kommenterte at dette var en av de flotteste kjolene jeg har sydd til meg selv. (Lurer på om det kan være utringningen han likte best.)


Skjørtet er todelt fremme og bak, og det er foret i front, og en liten lapp med for bak i nakken. Jeg har sydd en stikning rundt hele halsåpningen for å få foret til å ligge bedre. Tror jeg kommer til å sette noen sømmer så foret holder seg enda mer på plass. Denne er sydd i str 42, og jeg var spent på hvordan den ville bli over puppene. Jeg er en 44/46 over der, men denne ble kjempefin!


Jeg har ikke fulgt mønsterbeskrivelsen helt (jeg gjør aldri det), men jevnt over er dette en enkel kjole å sy.


Det stripete stoffet er fra Print Knits Studio og den sorte jerseyen er Stoff og Stil.


Usminket og blek, men det er ikke 17. mai lenger. ;)Mamma trodde jeg hadde bolero på da hun så den første gang.


Bak. Synes skjørtet faller så pent.


Enda en favoritt som jeg må ha minst en til av. Kanskje ensfarget neste gang?


2 kommentarer:

  1. Du så fin den kjolen din er!!

    Award inne hos meg, du henter den om du selv ønsker!!

    Klem Anna

    SvarSlett