søndag 24. mars 2013

Sparksele med dinosaurer

Imre er en aktiv krabat og selv om han liker å sitte på sparken, så er det ikke alltid han synes det er like gøy å sitte i ro. Da er det greit med en sele. Jeg kom på ideen etter å ha sett flere bilder på Pinterest av ulike stolseler. Selen består av to lange rektangler som er sydd sammen i et kors, med borrelås for å feste. Stoffet har jeg kjøpt hos Hawthorne Threads


Feste bak med borrelås.


Og rundt stanga.


Slik ser den ut uten Imre oppi. 


4 kommentarer:

 1. Denne så jo kjempekjekk ut. Så for meg at den hadde vært kjekk til en baby som ganske nylig har lært seg og sitte og dermed ikke sitter så stødig enda og. Hadde det ikke vært for at det sjelden er nok snø til slikt lenger, så skulle jeg virkelig ha prøvd meg på noe lignende :)
  Tøft med dinosaurer til en liten tøff gutt da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for kommentar! Her har vi snø enda en stund, så vi bruker den enda. :)

   Slett
 2. Ah for en genial ide.
  Dette hadde vært tingen for min lille krabat i vinter. Nå er snøen borte fra veiene, så behovet er ikke så stort lenger.
  En genial ide som jeg skal ha i tankene.
  Kjempefint stoff du har brukt også:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du får huske på denne til neste år. Den er jo fin å gi i gave til noen som har småttiser også ;) Hawthorne Threads har de flotteste stoffer til hyggelige priser. Du får faktisk 4 yard (ca 3,6m)til undre 200kr. Absolutt verdt en titt. :)

   Slett