onsdag 1. februar 2012

"Lilla stjernehimmel"

Da jeg fikk spørsmål om jeg kunne sy en mei tai, sa jeg ja med en gang. Jeg hadde sett flere oppskrifter på de og hadde en formening på hvordan jeg ville sy en. Dette er min første men ikke siste mei tai.
Siv venter sitt andre barn, og vet ikke hva det er, så da bestemte hun seg for mørk lilla babycord, som passer begge kjønn. Vi snakket litt om hva jeg skulle applikere på, og da ville hun ha hvite stjerner i ulike størrelser. 
Stjernene sydde jeg fast med lilla tråd. Panelet er polstret med et lag fleece og et lag platevatt, men det hadde holdt lenge med ett av de. Skulderstroppene er polstret med to lag platevatt for god støtte over skuldrene og ryggen. Jeg sydde flere støttesømmer på skulderstropp og midjestroppen.

Min Imre på 12 uker synes dette var flotte greier. Vi har et sjal vi er glad i å bruke, men vi må nok ha en mei tai også. Panelet kan brettes ned i nakken, så ungen får sett seg rundt, og gir god støtte når ungen sover.
4 kommentarer:

 1. Superduper fin mei tai, du er jammen flink med maskin og pinner Linda!!

  God helg, Klem Anna

  SvarSlett
 2. Tusen takk, Anna! God helg!

  SvarSlett
 3. Hei. Knallfin den var! Kan jeg få vite hvor du har fått tak i den lilla cordfløyelen? Har så lyst på til en vognpose. Mvh Kristin, fiinething@gmail.com

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei og takk for flott kommentar!

   Babycorden finner du på stoff og stil. :)

   Slett